11653823_10153001359152816_459770487_oPål Pedersen er grunnlegger og daglig leder av Mission Revival.  Han er oppvokst i pinsebevegelsen, men tok først en bestemmelse om å bli en kristen 23. februar 1992. Dette førte til en dramatisk forandring i livet hans.  Han begynte på Livets Ords bibelskole i Uppsala, Sverige, senere det samme året. 

Etter 2 år der begynte han å reise som evangelist. De første årene fungerte han som assistent for etablerte forkynnere, før han i 1996 startet sin egen tjeneste.  Som evangelist har han samarbeidet med mange store internasjonale tjenester som Italy for Christ, Ungdom i Oppdrag, Troens Bevis Verdens Evangelisering i Sarons dal og Internasjonal Kristne Ambassade Jerusalem.

Pål har forkynt i mange land rundt om i verden, hovedsaklig har han virket som evangelist, men har også stått som pastor i flere menigheter.  Pål har en kommunikasjonsform preget av begeistring og humor, noe som gjør at han har appell hos mange ulike mennesker i de fleste miljøer.  Påls evne til å kunne formidle faglig kompetanse gjør at han også blir brukt i næringslivet som foredragsholder og kursleder.

I 1996 giftet han seg med Hege og de flyttet til Grenlandsområdet hvor de fortsatt bor.  I 1996 startet han Mission Revival.  Mission Revival er en misjonsforening som gjøre det mulig å ha en evangelistisk tjeneste.  Gjennom foreningen støtter vi ulike prosjekter, misjonærer og evangelister, i tilegg til Pål sin tjeneste.

Mitt kall!

Da jeg gikk andre året på bibelskolen, begynte jeg å reise i sammen med ulike etablerte predikanter og involvere meg i evangelisering og vekkelsesmøter.  Jeg kjente at det å forkynne var noe jeg likte og gaven begynte å utvikle seg.  Folk kalte meg evangelist, men jeg hadde liksom ikke noen spesiell kallsopplevelse.  Jeg søkte derfor Gud for at Han skulle tale til meg om hva Han ville jeg skulle gjøre med mitt liv.  Mens jeg var i bønn og faste opplevde jeg at Gud talte til meg «Proklamer at Jesus er Herre, og gjør djevelens gjerninger til intet«  Det er hva jeg opplever Herren har kallt meg til, å jeg har etter beste evne forsøkt å leve etter det.  Derfor er fokuset i vår tjeneste å bringe ut Guds ord.

Vi gjør dette gjennom:292398_10200471502288323_1589014987_n

  • Møter og konferanser
  • Kampanjer i Norge og andre land
  • Undervisning på bibelskoler og seminarer
  • TV, web og sosiale medier
  • Team og misjonsreiser
  • Sammarbeid med ulike organisasjoner og menigheter

 

Pål har forkynt på konferanser, kampanjer, seminarer, og møter i mange land, både i Asia, Afrika, Sør-Amerika og Europa.

Ta gjerne kontakt om du ønsker besøk

Hold deg oppdatert, få vårt reisebrev

Ble en Partner med oss

Bilder og logoer for presse og annonsering

Share This