Den lokale menighet
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.revival.no/wp-content/uploads/2019/01/Rebekah-Miel-1-1.png» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

«Du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min menighet. Og dødsrikets porter skal ikke få makt over den.

Og jeg vil gi deg nøklene til Himlenes rike, og alt det du binder på jorden, skal være bundet i Himmelen, og alt det du løser på jorden, skal være løst i Himmelen.

Matt.16:18-19

I Guds rike har vi alle våre hjertesaker, ulike ting Gud har lagt på våre hjerter og som vi brenner for. Det kan være misjon, Israel, de utslåtte eller andre ting som man kjenner seg kalt til. Alt dette er bra, og Gud kaller mennesker til ulike oppgaver og legger en nød ned i dem for å utføre disse.

Den beste måten å fremme Guds rike på, samme hva som ligger på ditt hjerte, er å bygge den lokale menighet. Det er ulike tjenester, på samme måte som det er ulike kallelser, men alt må være koblet med den lokal menighet.  Det er kun den lokale menighet som Jesus har gitt denne autoriteten.

Det har blitt gjort feil, og du har kanskje opplevd at mennesker har misbrukt sin stilling, eller de har brukt menigheten til egen vinning. Allikevel kan vi ikke gi opp den lokal menigheten. Når det er sagt så kan det noen ganger være nødvendig å starte en ny, eller koble med noen andre. Men samme hvilken tjeneste man har må man være koblet med resten av Kristi kropp.

Kom gjerne med innspill i kommentarfeltet, jeg tror det er viktig at vi snakker om dette.

Pål

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]