Husk deres veiledere!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Noen ganger hører jeg på gamle taler og møter fra gamle dager. I dag hørte jeg på en som har vært til stor velsignelse for meg tidligere. Jeg tenkte det hadde vært morsomt å sjekke hvor det var blitt av ham, da jeg ikke har hørt noe fra ham på lenge.

Det viste seg at han ikke var i tjeneste lengre, dette gjorde meg litt nyskjerrig så jeg begynte å sjekke flere navn på listen min over predikanter som jeg ikke hadde hørt fra på en stund.  Noen er i full gang enda, men ganske mange hadde av ulike grunner kastet inn håndkleet og avsluttet tjenesten sin i Guds rike.

Bibelen sier «Vi skal huske våre veiledere» så derfor vil jeg oppfordre deg denne julen til å sende en hilsen til noen som har vært en velsignelse for deg tidligere.  Selv om de ikke er i tjeneste i dag så tror jeg mange hadde satt stor pris på å bli husket for det de har gjort tidligere.  Det er mange ulike grunner til at predikanter slutter, alt i fra økonomi, familie eller kanskje de har falt i synd.  Men tenk deg selv hvor oppmuntrende det hadde vært om du hadde sendt dem en melding på sms eller vipps og takket for den tjenesten de engang hadde.  Det er kanskje den oppmuntringen mange behøver for å ta nye tak, kanskje til og med komme tilbake.

Bare det å føle at alt det de har lagt ned ikke har vært forgjeves kan kanskje være den største julegaven de får i år.  La oss være generøse, ikke fokuser på det som gikk galt, men vær takknemlig for det som faktisk var bra.

Og med det samme jeg har oppmerksomheten din, husk at julegudstjenesten, eller romjul er den perfekte tiden for å gi pastoren din julegratialet sitt.

Ønsker deg og dine en god og velsignet julehøytid.

 

Pål

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.revival.no/wp-content/uploads/2018/12/W5nVoH86SfqvRiAymNbLg.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]