Predikanter som meg!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

 

Det var en som sa til meg «Du Pål, vi behøver predikanter som deg!»  Det var jo hyggelig å høre, men jeg skal innrømme jeg har også hørt noen si «vi behøver ikke predikanter som deg» Men slik er det.

Anledningen til dette innlegget er at jeg vil spørre deg om du vil ha en som meg på veien:

For en tid tilbake sendte jeg en sms til alle som støttet meg økonomisk og sa at på grunn av at jeg nå måtte ta tak i en litt anstrengt økonomi var ikke fokuset mitt så mye på misjon at det var riktig å fortsette å ta imot økonomisk støtte.  Det var flere grunner til det, for det første er det slik at misjonsbefalingen er et spleiselag hvor noen går og noen sender.  Når man da ikke går, skal man heller ikke ta imot økonomisk støtte.  For det andre opplever jeg at det er noen som er så fokusert på penger at de ødelegger mer en de er til gavn for Guds rike, noe jeg ikke har lyst til å bli assosiert med.

Det var litt ulike reaksjoner på det, noen stoppet støtten, andre fortsatte, det var også noen som doblet støtten, noe som var veldig oppmuntrende.  Det viktigste for meg var at jeg var åpen om sa det som det var.  Nå er situasjonen bedre, jeg har en deltidsjobb som passer godt til å kombinere med tjenesten.  Derfor vil jeg igjen invitere deg til å stå med økonomisk.

Jeg tror at folk er et resultat av de valgene de tar og den påvirkningen de blir utsatt for.  Jeg blir av de fleste beskrevet som en evangelist med et positivt budskap.  Jeg trives med å kommunisere til både unge og eldre, i Norge og i resten av verden.  Husk troen kommer av forkynnelsen, og forkynnelsen i kraft av Guds ord.

 

Hvis du vil ha en predikant som meg på veien så kan du gjøre det mulig ved å stå med økonomisk. 

 

 

Kikk her for å gi en gave eller bli en partner!

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.revival.no/wp-content/uploads/2016/09/14384045_1597096613918629_699615488_n-e1474292680506.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.revival.no/wp-content/uploads/2016/09/banner2-e1475645219888.png» alt=»Gi en gave eller bli en partner» show_in_lightbox=»off» url=»http://www.revival.no/gi-en-gave/» url_new_window=»on» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»right» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]