Kommunikasjonskurs for par!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Invester i forholdet ditt!

Veldig ofte er det slik at alt for mye er sagt og gjort før et par som opplever utfordringer søker hjelp.

Det er bedre å arbeide preventivt.  Et kommunikasjonskurs for par gir deg en forståelse av deg selv og ditt eget reaksjonsmønster, og på samme tid ser du hvordan du og din partner er ulike.  Dette er ikke et vanlig ekteskapskurs, da det fokuserer mer på gjøre deltagerne bedre til å kommunisere sammen.

Kurset er ikke et kristent kurs og passer egentlig for alle som vil arbeide preventivt for å ha et godt samliv.  Perfekt som en gave til to som enten er nygift eller går med gifteplaner.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»http://www.revival.no/wp-content/uploads/2017/12/IMG_0684.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Kurset er delt i to deler, eller tre hvis man også vil ha med en egen sesjon hvor jeg underviser i de 5 kjærlighets språkene.

Kan arrangeres i en weekend, eller over to kvelder.  Inneholder kurs materiale hvor begge gjennomfører hver sin DISK analyse som vi arbeider i sammen med i kurset.

Ta kontakt hvis du vil ha informasjon om kurs i nærheten av deg, eller om du har lyst til å være vertskap for et kurs i ditt område.

 

E-post: Post@revival.no
Tlf:  +47 – 41317980

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]