Påsken!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Den viktigste høytiden!

 

Vi bruker å si at Påsken er den viktigste høytiden for oss kristne, men sannheten er jo at det er den viktigste høytiden for alle.

 

På samme måte som utsagnet «enhver kommer til Gud ved sin tro»  Det er jo sant.  Alle skal stå fremfor Gud en dag, men det er bare de som har tatt Jesus som sin frelser som kommer til himmelen.

Derfor er påsken den viktigste høytiden for alle mennesker, det var her Jesus betalte straffen for deg og meg slik at vi kunne bli frelst.  Bibelen sier at Han har forsonet hele verden med seg selv, gjennom det verket Jesus gjorde på Golgata.  Alle er vi forsonet med Gud, det eneste vi behøver å gjøre er å si ja takk til den utstrakte hånden fra himmelen.

Fantastisk, jeg er så takknemlig for påsken og dets budskap.  Budskapet om at Jesus døde på et kors for meg, og på den tredje dagen reiser Gud Ham opp igjen.

Påskemorgen slukker sorgen sier sangen, la det også være slik i ditt liv.  Om du er en kristen, eller om du ikke har tatt imot Ham som din frelser enda.  Påskemorgen er grunnlaget for en start i ditt liv.  Han overvant døden, Helvete og gravene, Han åpnet en ny og levende vei, like innfor Faderen.  Slik at vi kunne komme frimodig fremfor nådens trone og finne hjelp i rette tid.

La ikke påsken bare bli båtpuss, kyllinger og sol.  La det bli en ny start i livet ditt, basert på din stilling innfor Faderen.  Ta imot påskens budskap.

Gud velsigne deg, håper du får en riktig god påske.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]