Donald Trump!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]
For å si det med det samme.  Dette er ingen forvarstale for Donald Trump, hans oppførsel eller sleivete utsagn.  Dette er mer ett hjertesukk over at vi må faktisk spille med de korta vi har.

Nyheten strømmer over av negativitet og fordømmelser, folk går i tog med plakater og roper at Donald Trump er ikke deres leder.  Det må de jo gjerne gjøre, men sannheten er at Donald Trump er deres demokratisk valgte leder, så om de liker det eller ikke, de neste fire årene vil Donald Trump være president i en av verdens mektigste nasjoner.

Må jo si det er ille når argumentet for å gå i protesttog og knuse vinduer og biler, er at Trump vil ødelegge Amerika.

Bibelen sier vi skal be for konger og de i høye stillinger, ikke bare om de er slik eller slik.  Nå kanskje mer en noen gang før, er det viktigere og mye mer produktivt å gå i forbønn for de som er i høye stillinger.  Det vil ikke være bra for noen parter om det danner seg partier på en slik måte at alle gode hensikter blir blokkert, og skillene blir større.

La oss be, og tale vel om de som nå er i ledelse.  Tenk om dette som i utganspunktet ikke ser så bra ut faktisk kan ende opp med å ble en bra ting.  Hvem vet, i min bibel står det at Gud kan vende kongers hjerter som vannbekker.  Amerika er en viktig nasjon for hele verden, la oss be, og tro Gud for at dette skal bli vendt til noe godt.

Tro er å forvente at Gud griper inn, jeg velger å tro, og ikke være styrt av frykt.

Hyggelig om du skriver en kommentar, enda hyggeligere om vi har en saklig tone 🙂

Pål

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]