Hvordan nå våre nye landsmenn med Evangeliet?
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]
Bibelen forteller oss at «Tyven kommer kun for å stjele, myrde og ødelegge»  Men alt det som djevelen planlegger til det onde kan Gud vende til noe godt.

English version

Nå er vi i en tid hvor Europa oversvømmes av flyktninger, mange opplever dette som skremmende i og med at mange av disse har en annen religion og de kommer fra en totalt anderledes kultur en hva vi er vant med her hjemme på berget.  Jeg sier det selv nesten hver gang jeg preker at vi må ikke la oss styre av frykt, men heller våge å tro at Gud skal vende dette til noe godt.mary-manga_messiah_miracle_of_wine_at_cana-1024x893

Mange er enige med meg, men vet ikke helt hvordan vi skal kunne gjøre dette, vi har liksom ikke hatt noen inngang til å dele evangeliet med alle disse som kommer hit.

Denne helgen var jeg på konferansen til New Life Ministries i Kristiansand, denne organisasjonen driver med trykking av bibler og bibeldistribusjon, et av deres prosjekter er «Manga bibelen»

Manga bibelen var først tenkt til å nå ungdommer i Asia, men det har vært en kjempesuksse i mange ulike land og miljøer som egentlig ikke var planlagt.  Både i fengsler og blant mennesker med muslimsk bakgrunn har denne boken blitt tatt vel imot.

Da jeg arbeider i flere ulike land, deriblant Sicilia og Malta som tar imot massevis av flyktninger med muslimsk bakgrunn tror jeg at disse bøkene kan være et fantastisk redskap for å nå mennesker med evangeliet.

Selv om innpakkningen er anderledes er budskapet helt det samme som i vår tradisjonelle bibel.  Neste uke reiser jeg til Malta, og jeg skal fylle en koffert med Mangabibler på arabisk og ev Farsi.  Fantastisk om dette kan gi oss en inngang for å forkynne evangeliet.

Be gjerne for dette, og om du vil gi en gave så kan du gjøre det ved å trykke på denne linken.

Pål

Ta gjerne kontakt hvis du også ønsker bibler for distribusjon.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]