Gi aldri opp!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Jeg er overbevist om at alle mennesker i hele verden har en gave eller et talent som gjør det ene menneske unikt.  Problemet er at ofte så bruker vi tid og energi på å bli som alle andre, i stedet for å finne ut hva som er min gave eller talent så forsøker man å bli annerkjent utifra de kriteriene som er sosialt annerkjent.

Jeg ble så inspirert av dette filmklippet, det er et så bra bilde på at selv om ikke alle andre forstår deg eller din gave så må du bare ikke gi deg, en dag vil de forstå.  Det er på tyskt, men du forstår budskapet alikevel.

 

Hold deg oppdatert på hva som skjer i arbeidet, trykk på linken for å få reisebrevet.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du ble inspirert av videoen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]