Når Gud berører mennesker!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

I går opplevde jeg en fantastisk ting 🙂

Min kusine Mirjam og hennes to venninder hadde vært på møte i Sentermenigheten i Mandal og fått et sterkt møte med Gud. De var på vei til Mary Kay møte i Porsgrunn, så kjenner de at Herren taler til dem at nå er det viktig å bli døpt.  Derfor som de handlekraftige damene de er ringer de nærmeste predikant, som heldigvis er meg 🙂  og spør om det er mulighet for å bli døpt med det samme.  Fantastiske mennesker, jeg bare elsker slike som handler med det samme.

Det er alltid litt mer styr å få igang fylling av basseng i menigheter, men Arvid og Ragnhild Pettersen har basseng så jeg ringte de.  Arvid var i studio, men droppet det han holdt på med og gjorde ting i stand hjemme.  Så i løpet av en time var vi alle plass og hadde dåp på deres terrasse.

Vi kan planlegge og arbeide, men når Guds Ånd arbeider skjer det bare fantastiske ting.  Jeg ble så inspirert og takknemlig for å få lov til å være med på dette.  Gud gjør store ting, Han taler, Han kaller.  Og vi får lov å være med.

Det er stort, for en fantastisk Gud vi tjener.

 

 

 

 

 

 

Husk å få vårt reisebrev!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]