Hva skjer i Kina?
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Verdens største innhøstning av sjeler skjer nå i Kina!

Jeg kommer nettopp tilbake fra en ukes misjonstur til Kina, og jeg er mer motivert og inspirert en noensinne.  Mye på grunn av møtet jeg hadde med en mann som er leder i en av de mange nettverkene av undergrunsmenigheter.  Kineserne har en sterk aversjon mot toppstyrte sentraliserte kirkesamfunn.

I Kina arbeider jeg i sammen med en større organisasjon som forsyner undergrunnsmenighetene med bibler.  på grunn av dette har de et stort nettverk over hele Kina.  Jeg har blitt invitert til å komme å undervise i dette nettverket. Noe jeg er utrolig takknemlig for og ser på som en stor velsignelse.  Jeg var på flere plasser og underviste i husmenigheter, ofte opp til 6 – 7 timer om dagen, i tilegg kom det også folk på hotelrommet på kvelden for å få forbønn. Hungeren etter Guds ord og Guds kraft er enorm.

Kina plan

Etter å ha vært i Kina en hel uke hadde jeg som sagt et møte med en av lederskikkelsene i et a disse nettverkene.  Jeg ble så inspirert at jeg nesten begynte å grine inne på restauranten vi var.  Her er et lite utdrag av det han fortalte meg.  Jeg må også ta med «Tom» som her forteller ble frelst da han fikk en bibel og begynte å studere denne på egenhånd.

«Tom» sier:  Det er en enorm åpning for Guds ord i Kina nå, men vi ser at for å få sterkere vekst så må vi ha en mer systematisk undervisning.  Derfor har vi utarbeidet en «arbeidsplan».  Planen er slik at vi systematiserer undervisningen, så vi arbeider med tre dager, seks måneder, og tre års sykluser.  I denne planen tar vi for oss fase for fase, og påser at alle som mottar undervisningen får fullverdig kost, og at alle emner blir forkynt.  Tidligere så vi at folk hørte på prekner, litt i hytt og vær, og noen ganger kunne de også oppleve at en preken slo den andre i hjel, slik kunne vi ikke ha det, så nå er det systematisert.

Det mest fantastiske er den veksten vi ser hos mennesker som skal dele dette videre, de har ikke bare tatt imot for å bli oppbygd, men for å forkynne videre.  Dette fører til en mye bedre åpnbaring av emnene fra Guds ord.

Alt er planmessig lagt opp, og når jeg ser på tegningene og skissene så ser det ut som en gjennomtenkt MLM business, noe det også er, men med en Guddommelig agenda.  Bare i Toms gruppe ble det plantet 60 menigheter i fjor og i år har de plantet 9 menigheter bare siden nyttår.

Jeg har alltid hatt tro på å være med på å så inn i arbeid som bærer frukt , så jeg spurte Tom hva er budsjettet for alt dette arbeidet.  Jeg arbider i mange ulike land og de fleste land er de meget frimodige når det kommer til budsjett.  Men Tom sa, jeg har regnet på det og om jeg tar med meg en ny mann slik at jeg kan lære opp ham, og jeg reiser konstant hele neste år vil reisebudsjettet mitt være kr 35 000,-  Levebudsjettet har jeg dekket fra annet hold.  For en fantastisk ydmyk Herrens tjener!  Før jeg rakk å si noe sa lederen for den organisasjonen jeg arbeider med at de ville gå inn å dekke dette, men jeg vil også være md så vi er heller med å støtter denne organisasjonen slik at Guds ord blir spredd over hele Kina.

For meg er det stort å få møte slike fantastiske Guds menn, og jeg spurte om han kunne be for meg før han dro.  Han la hendene på oss og ba for oss, og ba om at den brannen og overgivelsen de hade i Kina også må komme til resten av verden.  I tilegg skrev han meg opp på bønnelisten sin, noe jeg ser på som et stort privilegium.

Utfordringen med å arbeide i Kina er at det er forfølgelse fra myndighetene og alle må være så forsiktige.  Jeg har noen bilder i fra møtene, men har valgt å ikke legge dem ut her, men heller sende dem tll deg som er intresert i mitt reisebrev.  Da har jeg litt mer kontroll på informasjonen som kommer ut.

Her kan du skrive deg på reisebrevet

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]