Nyhetsbrev!
[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Skriv deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev

I følge vår uhøytidelige spørreundersøkelse ser det ut som det er mange som kunne tenke seg å motta vårt nyhetsbrev, men det var en god del som ikke ville ha så mye i postkassen. Erfaringsmessig vet jeg at jeg ikke er så flink til å skrive nyhetsbrev.  Det tar mye tid, og jeg er flinkere til å oppdatere facebook og websiden.

Derfor har vi landet på å sende ut nyhetsbrev pr post 2 – 3 ganger i året, og heller forsøke å være flinke til å oppdatere websiden og facebook.

Har du lyst til å stå med som bønnepartnere kan du enten bare ha vår brosjyre på kjøleskapsdøra eller i bibelen, eller du kan få gjevnlige oppdateringer på sms. Da er det viktig at vi får ditt mobilnr.

Trykker du på denne linken, kan du fylle ut skjema og få tilsendt nyhetsbrevet.

Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser å motta nyhetsbrevet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]